Uitschrijven – Leenders & van Riel Huisartsen – Boxtel
Header afbeelding
Leenders & van Riel Huisartsen
Bosscheweg 5 5281 AE
Boxtel

Uitschrijven

Overschrijving naar nieuwe huisarts

Bent u verhuisd en heeft u een nieuwe huisarts gevonden? Om uw dossieroverdracht goed te laten verlopen ontvangen wij graag van u een bevestiging van uw uitschrijving. Deze kunt u telefonisch aan de assistente doorgeven of via MijnGezondheid.net

Indien u zich elders inschrijft, maar zich niet officieel bij ons uitschrijft, heeft uw nieuwe huisarts geen toegang tot uw medisch dossier. Dit is een zeer onwenselijke situatie. Zodra wij van u een melding hierover ontvangen zullen wij uw gegevens netjes overdragen aan de nieuwe huisarts.

  • Denkt u er ook aan bij een volgend ziekenhuisbezoek door te geven dat u een nieuwe huisarts heeft? Anders blijven wij in de toekomst de brieven van uw specialist ontvangen en wordt uw nieuwe huisarts niet op de hoogte gehouden van de controles in het ziekenhuis.
  • Denkt u er ook aan bij uw apotheek door te geven wie uw nieuwe huisarts is? Anders blijven wij in de toekomst terugkoppelingen krijgen van de apotheek wanneer u medicijnen ophaalt en is uw nieuwe huisarts niet op de hoogte van uw actuele medicatiegebruik.