Afspraak maken – Leenders & van Riel Huisartsen – Boxtel
Header afbeelding
Leenders & van Riel Huisartsen
Bosscheweg 5 5281 AE
Boxtel

Afspraak maken

Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Er zijn twee manieren hoe u deze afspraak kan inplannen.

 

Telefonisch

Hiervoor kunt u dagelijks bellen tussen 8:00 en 11:30 uur: telefoonnummer: 0411-673598. (toets 1 voor spoed). Indien u dezelfde dag nog door een arts gezien wilt worden vragen wij u zo vroeg mogelijk te bellen. Bij het telefonisch maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Heeft u meerdere klachten of vragen, of betreft het een langer gesprek of een ingreepje, geef dit dan duidelijk aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen wij er rekening mee houden in onze agenda. Dit voorkomt teleurstellingen en een lange wachttijd. De assistente is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. Zo kan zij beoordelen bij wie u het beste een afspraak kan maken, hoe snel dit nodig is en hoe lang de afspraak moet duren. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

 

Online

Naast telefonisch kunt u ook online afspraken met de huisarts of de assistente maken. Groot voordeel voor u van een afspraak maken online is dat u niet hoeft te wachten aan de telefoon. U kunt op een door u zelf gekozen tijdstip plaats nemen achter de computer waarna u zelf kunt kiezen uit de nog beschikbare spreekuurtijden.

Klikt u op ‘inloggen op mijngezondheid.net’ dan komt u via een beveiligde omgeving door middel van uw DigiD in uw eigen mijngezondheidnet portaal. U krijgt bij het maken van een afspraak een bevestiging hiervan in uw portaal.

Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om uw zorgzaken te regelen via de MedGemak app. Met de app MedGemak regelt u dit gemakkelijk online waar en wanneer het u uitkomt. Voor meer informatie zie kopje ‘afspraak maken’  MedGemak app’.

Let op: Indien uw arts afwezig is en u digitaal een afspraak inplant,
wordt u door een waarnemende huisarts gezien.
De afwezigheid van uw arts kunt u onder het kopje praktijknieuws zien.

 

Beeldbellen

Mede door de maatregelen omtrent het Coronavrius zijn zijn wij ook gestart met beeldbellen. Op deze manier kunt u op een veilige manier uw vertrouwde hulpverlener spreken en zien. Hierdoor kunnen wij onze zorg continueren. Dit is mogelijk via de gratis link die u per sms ontvangt op uw op uw smart mobiel telefoon. Wanneer u een klacht hebt waarvan u denkt dat de huisarts of de praktijkondersteuner dit kan beoordelen met behulp van beeldbellen mag u hiervoor een afspraak maken. De assistente plant u dan voor de juiste persoon in en u wordt teruggebeld.

Hoe het werkt:

https://www.youtube.com/watch?v=VGAyZ2CsH60&feature=youtu.be

  • Klik op de link die u via sms ontvangt.
  • Let op bij iphone gebruikers moet je kiezen voor ‘Continue in browser’.
  • Vul uw naam in en klik op continue.
  • In het volgende scherm klikt u onderaan op request permisssions.
  • De app vraagt toestemming tot gebruik microfoon en camera klik op sta toe.

Nu start het gesprek. Succes.

 

Privacy

Om uw privacy te beschermen verzoeken wij u vriendelijk niet naar de balie van de huisartsenpraktijk te komen voor het maken van een afspraak. Telefonisch kan de assistente de reden en urgentie van uw bezoek in alle rust en met waarborgen van uw privacy bespreken. Dit voorkomt ongemakkelijke situaties aan de balie met wachtenden achter u. Dit geldt uiteraard niet wanneer u vanuit de spreekkamer door één van de huisartsen of praktijkondersteuners naar de balie wordt verwezen voor het maken van een vervolgafspraak.

 

Spreekuren

Er wordt dagelijks spreekuur gehouden in Boxtel en in Esch volgens onderstaand schema. Er kunnen wijzigingen in het schema plaatsvinden bij afwezigheid van een arts.

Locatie Boxtel   Locatie Esch  
Maandag Dr. Loomans Maandag ochtend Dr. van Riel
Maandag ochtend Dr. Leenders Maandag middag Dr. Leenders
Maandag middag Dr. van Riel Dinsdag middag Dr. Leenders
Dinsdag Dr. van Riel Woensdag middag Dr. van Riel
Dinsdag ochtend Dr. Leenders Donderdag ochtend Dr. Loomans
Woensdag Dr. Paulides Donderdag middag Dr. Paulides
Woensdag ochtend Dr. van Riel Vrijdag ochtend Dr. Leenders
Donderdag ochtend Dr. Paulides Vrijdag middag Dr. van Riel
Donderdag middag Dr. Loomans    
Donderdag Dr. Leenders    
Vrijdag Dr. Loomans    
Vrijdag ochtend Dr. van Riel    
Vrijdag middag Dr. Leenders